top of page
ClaudiaKardinale a.jpeg

 dé originele signatuur in geschilderde portretten

OPDRACHTEN: WERKWIJZE EN PRIJSINDICATIE

Graag maak ik voor u een mooi en treffend portret van iemand naar uw wens of keuze. De overeen te komen prijs is afhankelijk van de afmetingen van het doek: vanaf 215 euro bij doeken van 30 x 40 centimeter. Ik ben benieuwd naar uw persoonlijke verhaal over de te portretteren persoon en vanuit uw fascinatie of connectie zal ik diegene, meestal hoofdzakelijk aan de hand van fotomateriaal, in originele signatuur voor u op doek vastleggen. Zo heeft u een uniek kunstwerk voor uzelf, of om iemand cadeau te geven.

MERKNAAM

In de jaren '80 ontstond mijn fascinatie voor de schilderkunst en de beoefening ervan.
De merknaam Golsteynart is ontstaan in 2014.
Sinds het prille begin heeft de signatuur een herkenbare eigenheid.

MIJN EXPOSITIES

Expo woonwinkel Regenspurg: destijds was er in het centrum van Deventer een woonwinkel gevestigd waar ik op de eerste verdieping met een collega-kunstenaar de ruimte kreeg om een stuk of twintig schilderijen ten toon te stellen. Deze expositie droeg de naam 'Karakters', een verwijzing naar mijn eerste serieuze portretten van beroemde schrijvers.

Crosstown traffic.jpeg

Jimi

Verkocht

Wil uit Nijmegen:

"Als groot fan van Jimi Hendrix ben ik erg blij met dit schilderij!"

Michael.jpeg

Michael

Verkocht

Roy uit Deventer:

"Super geschilderd. Hangt prachtig in onze woonkamer."

Pink.jpg

Pink

Verkocht

Cobie uit Deventer:

"Elke dag ontroert dit mooie doek me weer."

Jimi en Pink.jpg
 • Wat te doen bij interesse in een schilderij?
  Vul vrijblijvend het contactformulier in, verzend dit en u hoort van mij.
 • Een portret in opdracht?
  Met plezier! Geef op het contactformulier aan wat u overweegt. Ik neem dan contact met u op, zodat wij alles kunnen overleggen en afstemmen.
 • Hoe is een Golsteyn gesigneerd?
  Nagenoeg altijd op de voorzijde, bij uitzondering op de achterzijde van het doek. Een deel van de doeken is gesigneerd met mijn initialen JG, maar over het algemeen signeer ik door mijn achternaam voluit te schilderen.
 • Wat kost een schilderij?
  Van de portretten op de pagina 'Schilderijen' staan de prijzen erbij vermeld. De prijzen van een portret in opdracht zijn afhankelijk van het gewenste formaat: vanaf 215 euro bij een doek met afmeting 30 x 40 cm. Sommige doeken zijn op aanvraag te koop. Zie pagina 'Uitgelicht'.
bottom of page